1. Bedrijven Contact Dagen Friesland 2012

  Locatie: Leeuwarden

  Datum vanaf: 20 mrt 2012 tot 21 mrt 2012

  De Bedrijven Contactdagen Leeuwarden. In 2012 voor de 29e keer hét platform voor bedrijfsleven, instellingen en overheden uit Friesland. Ook de Fryslân Ring is dit jaar weer van de partij.
 2. Congres Plattelandskrimp

  Locatie: Drachten

  Datum: 16 feb 2012

  Thema: Buitengebied

  Het lijkt een kwestie van tijd of de bevolking van veel dorpen gaat krimpen. De vraag is hoe we gaan inspelen op deze tendens. Hoe houden we dorpen en wijken leefbaar? Wat gaan woningbouwcorporaties en zorginstellingen doen? Wat is de regierol van de gemeente? Dit actuele onderwerp wordt besproken in een boeiende interactieve sessie van Stadswerk.
 3. Congres "Het Nieuwe Werken! Doen, durven of de waarheid?"

  Locatie: Terherne

  Datum: 19 mei 2011

  Het Nieuwe Werken betekent voor iedereen iets anders. Welke waarheid geldt voor u? In de TSJERKE laten sprekers uit bedrijfsleven en overheid zien hoe zij het doen in de praktijk. Wetenschappelijk onderzoek toont inzicht in de rol van teams. Leiders geven aan wat én of zij durven. Tot slot debatteren we met elkaar op zoek naar de waarheid. Kom naar ons congres en laat u op verrassende wijze inspireren!
 4. Bedrijven Contact Dagen Friesland 2011

  Locatie: Leeuwarden, WTC Expo

  Datum vanaf: 22 mrt 2011 tot 23 mrt 2011

  Op dinsdag 22 en woensdag 23 maart 2011 vinden de Bedrijven Contact Dagen plaats in het WTC Expo te Leeuwarden. De adviseurs van Fryslân Ring zijn aanwezig om u met raad en daad terzijde te staan op ICT gebied en u te informeren over glasvezel in Friesland.
 5. Demo videoconferencing

  Locatie: Wolvega

  Datum: 24 feb 2011

  De gemeenten Oost- en Weststellingwerf participeren momenteel in een pilotproject voor videoconferencing. De pilot is een initiatief van Gemnet en Fryslân Ring. Op dinsdag 22 februari en donderdag 24 februari zijn medewerkers van andere gemeenten welkom op het gemeentehuis van Weststellingwerf om met eigen ogen te ervaren hoe videoconferencing in de praktijk werkt.

1 2 3